Karácsonyi menűsor – Nem mindennapi

2010 december 21. | Szerző: |

 


Olvasóimnak szeretettel:


(Én azon szerencsés háziasszonyok közé tartozom, ahol a férj nem kötelezően ajánlott feladatok közé tette a főzést, így nem is utálom! Karácsonykor, és egyéb jeles ünnepekkor nagy gonddal szoktam kutatni, keresni – MIT  FŐZZEK ? – Nincs két egyforma karácsony. Így nincs egyforma menü sem)


Rákóczi János mester szakács receptjei


 


Kaviár


Pirított kenyérszeletek


Vaj


Ököruszály leves (Ox tail claire)


Kecsege (hidegen) –zöld mártással


Gesztenyével töltött pulyka


Hasábburgonyával


Waldorf salátával


Pezsgő sorbet


Libamáj pástétom


Angol plum-puding


rumos barack ízzel


Narancs saláta


A menüsor a 1958.-as Brüsszelben rendezett Világkiállításon sikert aratott karácsonyi menüsorból összeállított saját válogatás.


Receptek  fölkerülnek!


Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Éva says:

    Király! És meg is tudom csinálni?

  2. SimonSára says:

    Éva,

    Megcsinálni mindent megtudsz. Néha fantasztikusan túlbonylítunk mindent, pedig nem kéne. És néha a régi recepteket is elő kell venni. Bár tudom ebben semmi hókusz-pókusz nincs mégis más mint a megszokott.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!