Olvasóimnak szeretettel:
(Én azon szerencsés háziasszonyok közé tartozom, ahol a férj nem kötelezően ajánlott feladatok közé tette a főzést, így nem is utálom! Karácsonykor, és egyéb jeles ünnepekkor nagy gonddal szoktam kutatni, keresni – MIT FŐZZEK ? – Nincs két egyforma karácsony. Így nincs egyforma menü sem)
Rákóczi János mester szakács receptjei
Kaviár
Pirított kenyérszeletek
Vaj
Ököruszály leves (Ox tail claire)
Kecsege (hidegen) –zöld mártással
Gesztenyével töltött pulyka
Hasábburgonyával
Waldorf salátával
Pezsgő sorbet
Libamáj pástétom
Angol plum-puding
rumos barack ízzel
Narancs saláta
A menüsor a 1958.-as Brüsszelben rendezett Világkiállításon sikert aratott karácsonyi menüsorból összeállított saját válogatás.
Receptek fölkerülnek!