Karácsonyi menűsor – Nem mindennapi

 



Olvasóimnak szeretettel:



(Én azon szerencsés háziasszonyok közé tartozom, ahol a férj nem kötelezően ajánlott feladatok közé tette a főzést, így nem is utálom! Karácsonykor, és egyéb jeles ünnepekkor nagy gonddal szoktam kutatni, keresni – MIT  FŐZZEK ? – Nincs két egyforma karácsony. Így nincs egyforma menü sem)



Rákóczi János mester szakács receptjei



 



Kaviár



Pirított kenyérszeletek



Vaj



Ököruszály leves (Ox tail claire)



Kecsege (hidegen) –zöld mártással



Gesztenyével töltött pulyka



Hasábburgonyával



Waldorf salátával



Pezsgő sorbet



Libamáj pástétom



Angol plum-puding



rumos barack ízzel



Narancs saláta



A menüsor a 1958.-as Brüsszelben rendezett Világkiállításon sikert aratott karácsonyi menüsorból összeállított saját válogatás.



Receptek  fölkerülnek!



Tovább a blogra »